Fixa en mysig läsplats

Att ha en särskild plats där du ägnar dig åt din läsning kan faktiskt förhöja läsupplevelsen. Men drömmen om att ha en läsplats är något som många bara låter vara en dröm eftersom att de inte vet hur de går tillväga. Därför får du i detta inlägg några tips på hur du gör i ordning en bra plats både för dina böcker och för dig själv.

För böckerna

Till att börja med är det alltid trevligt om böckerna i sig har ett bra ställe att vara på. Det finns många bokhyllor att välja bland. Ett tips är att välja en bokhylla med mycket yta. Då har du möjlighet att både få plats med dina böcker och fina detaljer. Du kan klicka här för att komma till en butik med inredning som kommer passa fint tillsammans med dina böcker. Styla din bokhylla för att göra din läsplats mer hemtrevlig.

För dig

Sedan är det viktigt att du har en bekväm sittplats där du kan läsa hur länge du vill utan att ryggen tar stryk. Det finns många bra och fina fåtöljer och soffor. Sedan kan du göra det extra bekvämt med hjälp av kuddar och filtar. Sist men inte minst är det viktigt att du har bra belysning.

Post navigation