Skapa en härlig läshörna hemma

Jobbet är slut och alla sysslor är gjorda. Då är det efter en lång dag skönt att koppla av hemma i en mysig läshörna. Det behöver inte alls vara knepigt att omorganisera lite i hemmet och göra utrymme för en läshörna.

För välmåendet

Köra barnen till träning, planera matschema för veckan, och dessutom jobba nio till fem. Då är det lätt att glömma att koppla av när du är inne i en stressig vardag. Om sanningen skall fram är det många som faktiskt helt glömmer bort att vårda sitt eget välmående. Så ta dig tid för att skapa ditt egna kryp-in hemma.

En bra bok

Ett fint sätt att koppla av och ta en paus från verkligheten, är att läsa en bra bok. Då är också omgivningen viktig för att maximera avkopplingen. Med en skön filt i en mysig fåtölj, tillsammans med en bra deckare kan göra underverk för ens välmående.

Att orka i vardagen

För att orka i vardagen behövs små pauser då och då. Dessutom behöver paus inte betyda solsemester, utan bara att varva ned i sin läshörna kan hjälpa. Klicka dig vidare här för att ta inspiration till din alldeles egna myshörna.