Skapa en oas för ditt bokläsande

Kanske är det är du själv eller din partner som vill ha en speciell plats till att läsa böcker i lugn och ro? Eller måhända det är barnen som behöver en läshörna, där de kan låta sig bli uppslukade av sagornas under? Då är det viktigt att skapa en oas som inbjuder till inspiration och en harmonisk känsla.

Det behöver inte alls bli ett stort tidskrävande projekt

Faktum är att du kan skapa din egen rofyllda plats på mindre än en dag. Och det utan att rummet eller hörnan du valt ut behöver större förändringar. Det räcker med några väl valda detaljer att inreda omgivningen med så har du ett helt nytt rum. Ifall du är intresserad av inredning, kan du kan klicka här för att titta på mysiga inredningsartiklar.

Vill du inreda exempelvis en trivsam plats att lugnt kunna slappna av och läsa böcker? I så fall räcker det med att först och främst välja ut en stol eller fåtölj som passar dig och tillåter dig att bekvämt lusläsa i timmar.

Du kan sedan köpa en härlig pläd eller kudde till din stol. Du kan ställa ett fint, något mindre bord bredvid där du kan lämna din tekopp eller dekorera med exempelvis en vacker duk och ett doftljus.